Első Előző [1] 2 3 4 5 6 7 Következő Utolsó
Halloween 2017


November elején került megrendezésre edzőtermünkben egy Halloween buli a gyerekek számára. A résztvevők játékos feladatokkal, jó hangulatban szórakozhattak együtt edzőikkel. :)


Tini Súlyemelő Országos Bajnokság Kisbér 2017


Eredmények: fiú korcsoport 40 kg Mező Bálint V. hely fiú korcsoport 62 kg Papp László II. hely Gratulálunk!


2017 Nyári Mosoly Fitness Tábor


Az idei fitness tábor is programokkal teli volt. Ime néhány elkapott pillanat. 


Jégvarázs Fitness Show 2016. december 17.


"A 2016-os évzáró Jégvarázs show-t nagy örömmel szerveztük, készítettük az ajándékokat, terveztük az oklevelet! 😊 Megérte, mert igazi show-t láthattunk: a mosolygós csillogó szemek és a kecses mozdulatok energiával, élettel töltötték be a csarnokot!" - Kecskés Melinda (főszervező, edző)"A Jégvarázs évzáró fitness show a Vezérben szó szerint varázslat volt a javából. A lányok nemcsak azt mutatták meg mit tudnak, azt is megtudtuk, ők milyenek legbelül. Öröm volt mindenkinek a nézőknek éppúgy, mint a szereplőknek, akik közül senki sem tért haza üres kézzel. Mindenkinek gratulálunk és köszönjük a szervezést!" - Tóth Emese (szervező, edző)"Minden évben egyre nagyobb közönséget vonz a gyerekek fitness versenye. Nem könnyű megszervezni és sínen tartani egy ilyen gyorsan fejlődő rendezvényt, de végül minden perce megéri! Látni a gyerekek lelkesedését, örömét és egész éves munkáját a produkciókban nem csak a szülőket hatja meg, hanem bárkit, aki betéved a tornacsarnokba!" - Jenéné Rácz Rebeka (szervező, edző)


Krypta Trófea 2016. június 19


Az egész különlegesnek számító Krypta Trófeát 5 éve rendezik meg, mindig a nyár eleji versenyszezonban Gönyűn: Kecskés Melinda remekelt a versenyen.

 

Melinda az előző versenyszezonokban mindig megcsodálta a trófeákat, érmeket és egyedi okleveleket, amiket a versenyszervező Lakatos Mihály "Múmia" tervez és csináltat egy nagyváradi szobrászművésszel: most nyert is néhányat belőlük.

Fiatalokat megszégyenítő alakjával két mezőnyben is megmérettette magát: a modell -162 cm kategóriában bronzérmet szerzett, míg a „dyvák” (35 év felettiek) között 5. helyezést ért el.

Jó hangulatú, pörgős verseny volt, amelyen a polgármester is tiszteletét tette.

Első Előző [1] 2 3 4 5 6 7 Következő Utolsó
2017. november 22. - szerda
Cecília napja van
Látogatók: 829307


Válaszd ki miről szeretnél hírlevelet kapni:
Név:

E-mail cím: