Iberhalt Mate - Vezér Fitness

Hívjon minket bizalommal:
52/715-816
vezerfitness@gmail.com
52/953-687
Select language
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

EDZŐINK
Iberhalt Máté
Iberhalt Máté vagyok. A sport kiskorom óta a szenvedélyem. Számos sportágban szereztem tapasztalatot életem során. Ezek többek között az úszás, atlétika, tenisz, testépítés, kettlebell, saját testsúlyos gyakorlatok, erőemelés és CrossFit. Jelenleg Bibarc Tünde fitness iskolájában tanulok Testépítés-Fitness Sportedző képzésen.

A mozgás számomra mindig is a képességeim felfedezését, fejlesztését és a határaim megismerését jelentette. Ez volt az oka annak, hogy mindig kerestem az új sportokat, mozgásformákat és kihívásokat. A kihívások teljesítése során ismertem fel a kinetikus intelligencia és mozgáskultúra fontosságát az életemben, melynek folyamatos fejlesztése egy életre szóló céllá vált számomra. Így álltam át egy célorientált, tudatos és sportközpontú életmódra, melynek célja a testi-lelki-szellemi egészség elérése és megőrzése.

Két fő profilom a CrossFit és az erőemelés. A előbbivel 2013-ban ismerkedtem meg és a mai napig a kedvenc sportom. Az erőemelést 2016-ban kezdtem el, hogy az ezzel az edzésformával szerzett erőt a CrossFit-ben tudjam kamatoztatni.  Jelenleg az olimpiai súlyemelést gyakorlom, hogy ezzel is bővítve mozgáskultúrámat, elsajátítsam a CrossFit sportág egyik alapelemét.
Célom, hogy mint személyi edző és csoportos funkcionális tréner átadjam a mozgás és az azzal kapcsolatos kihívások örömét másoknak és ezen keresztül segítsek nekik egy új, egészségtudatos és kiegyensúlyozott életmód kialakításában.
„Tekints helyeselve a merész kezdetre.” - Vergilius -
Copyright © 2018 www.vezerfitness.hu
HÍRLEVÉL
Válaszd ki miről szeretnél hírlevelet kapni:
Női Vezér Fitness Club
Hétfőtől Péntekig: 06:30 - 21:00
Szombaton: 14:00 - 19:00
Vasárnap: 14:00 - 19:00
Vezér Fitness Club
Hétfőtől Péntekig: 07:00 - 22:00
Szombaton: 10:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 19:00
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz