Iberhalt Mate - Vezér Fitness

Hívjon minket bizalommal:
52/715-816
vezerfitness@gmail.com
52/953-687
Select language
Tartalomhoz ugrás
EDZŐINK
Iberhalt Máté
Iberhalt Máté vagyok. A sport kiskorom óta a szenvedélyem. Számos sportágban szereztem tapasztalatot életem során. Ezek többek között az úszás, atlétika, tenisz, testépítés, kettlebell, saját testsúlyos gyakorlatok, erőemelés és CrossFit. Jelenleg Bibarc Tünde fitness iskolájában tanulok Testépítés-Fitness Sportedző képzésen.
 
A mozgás számomra mindig is a képességeim felfedezését, fejlesztését és a határaim megismerését jelentette. Ez volt az oka annak, hogy mindig kerestem az új sportokat, mozgásformákat és kihívásokat. A kihívások teljesítése során ismertem fel a kinetikus intelligencia és mozgáskultúra fontosságát az életemben, melynek folyamatos fejlesztése egy életre szóló céllá vált számomra. Így álltam át egy célorientált, tudatos és sportközpontú életmódra, melynek célja a testi-lelki-szellemi egészség elérése és megőrzése.
 
Két fő profilom a CrossFit és az erőemelés. A előbbivel 2013-ban ismerkedtem meg és a mai napig a kedvenc sportom. Az erőemelést 2016-ban kezdtem el, hogy az ezzel az edzésformával szerzett erőt a CrossFit-ben tudjam kamatoztatni. Jelenleg az olimpiai súlyemelést gyakorlom, hogy ezzel is bővítve mozgáskultúrámat, elsajátítsam a CrossFit sportág egyik alapelemét. A CrossFit edzést azért ajánlom mindenkinek, mert ez az egyetlen olyan edzésmódszer, mely minden fizikai képességet fejleszt egy időben, harmonikusan, legyen az erő, gyorsaság, állóképesség, koordináció, ezzel egy rendkívül egészséges és kiegyensúlyozott fizikumot, gondolkodásmódot alakít ki.
Célom, hogy mint személyi edző és csoportos funkcionális tréner átadjam a mozgás és az azzal kapcsolatos kihívások örömét másoknak és ezen keresztül segítsek nekik egy új, egészségtudatos és kiegyensúlyozott életmód kialakításában.
 
„Tekints helyeselve a merész kezdetre.” - Vergilius -
 
Copyright © 2018 www.vezerfitness.hu
HÍRLEVÉL
Válaszd ki miről szeretnél hírlevelet kapni:
Női Vezér Fitness Club
Hétfőtől Péntekig: 06:30 - 21:00
Szombaton: 14:00 - 19:00
Vasárnap: 14:00 - 19:00
VEZÉR FITNESS Debrecen
GYM és FITNESS KÖZPONT.
Hétfőtől Péntekig: 06:00 - 23:00
Szombaton: 09:00 - 20:00
Vasárnap: 09:00 - 20:00
Vissza a tartalomhoz