Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                      

Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk és több, mint 10 éve Fitness szolgáltatóegységként működik a Vezér Fitness

·         Vezér Fitness , ahol Health-One és Healthgym kardió, illetve izotóniás géppark áll a vendégek rendelkezésére.
·         Igény esetén személyi edző vezeti az edzéseket
·         Aerobic terem, ahol többféle óratípus közül választhat a kedves vendég: Zumba dance, TRX, Spinracing,  Spinning, Kangoo-Jump, Pilates, Alakformáló, Gerinctorna, Freestyler, Tae-bo.
·         Gyerek fitness
·         Ovis fitness
·         Svéd masszázs, hawaii masszázs, nyirok masszázs, sport masszázs és frissítő masszázs
·         Vitaminbár, ahol különböző frissítő üdítők mellett táplálék kiegészítők széles választéka is megtalálható.

·        Infraszauna aromaterápiával és fényterápiával.

·         56 csöves szuper bronz álló szolárium

 

Második Női Fitness Clubunk:

A Vezér Fitness az impozáns Pulykakas Üzlet- és Irodaház első emeletén egy Női Fitness Szalont nyitott.

Filozófiánk:

 A Vezér Fitness filozófiája, hogy minden egyes vendége életébe változást hozzon, követhető életmódot és pozitív értékrendet teremtsen. Atmoszférája és környezete a mozgás és változás erejével egyszerre hatnak a benne lévőkre és a külvilágra is. Meggyőződésünk, hogy mindenki vágyik egy helyre, ahol lehetősége nyílik megteremteni és megélni saját belső egyensúlyát. Ez hozzásegít ahhoz, hogy helytálljunk a hétköznapokban, elégedettek, sikeresek legyünk, egészségünk stabil, életenergiánk teljes legyen. Fitness termünkben kitűnő trénerek, kedves, segítőkész, és figyelmes személyzet motivál, segít elérni vágyainkat. A tökéletességre törekedtünk és törekszünk, ez vezérelt bennünket a Női Fitness létrehozása során is. Fitness termünk a város tengelyét képező belváros központi területén helyezkedik el, aminek megközelítése gyors és egyszerű.  A berendezést, az anyagokat, a színvilágot, minden részletet,  nőies elegancia jellemzi. A Női Vezér Fitness minden szeglete a teljesség rendszerének egy-egy kifinomult részlete, amelynek középpontjában az Egészség, Lélek, Szellem és Test egyensúlya és egysége áll. Szolgáltatásaink és szakembereink gondoskodnak arról, hogy használható programot kínáljanak, miközben életmódját alakítva kísérik végig a változás útján.

2018. február 18. - vasárnap
Bernadett napja van
Látogatók: 868769


Válaszd ki miről szeretnél hírlevelet kapni:
Név:

E-mail cím: