Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                      

Emese
Pilates, Lebegő jóga és Gyerek fitness edző


Emese vagyok, pilates és lebegő jóga oktató. Amennyiben ez számít 1971-ben születtem, bár az életkor számomra már egyre inkább csak egy szám.

A pilates, mint mozgásforma akkor ragadott magával, amikor egy televíziós csatornán először láttam. Abban a pillanatban lenyűgözött a mozdulatok szépsége, kidolgozottsága és a precizitás, amellyel az oktató dolgozott.

Még aznap utánakerestem az interneten, minden érdekelt a látott „csodával” kapcsolatban. 2006-ban elvégeztem az eredeti német licensz alapján indított budapesti iskolát. A legnívósabb szakkönyveket és DVD-ket megvásároltam a témával kapcsolatban, sokat böngésztem és tanultam a megszerzett ismeretekhez, hiszen a legtöbb iskolában csupán a 20 alapgyakorlatot tanítják. Büszkén mondhatom, hogy mára több száz gyakorlatot ismerek. Óráimat különböző eszközök használatával színesítem, mint például toning ball, fitt ball, soft ball, gumiszalag és pilátesz karika. Igazi példakép számomra az amerikai pilates díva: Lara Hudson, az ő stílusa áll hozzám a legközelebb, mert rendkívül erős és fantáziadús gyakorlatokkal dolgozik.

Számomra a pilates nemcsak mozgás hanem életstílus, szépség, harmónia.

Mindenkinek ki kellene próbálnia legalább egyszer, még akkor is, ha nem vagyunk egyformák, így maga a pilates sem mindenkié.

Mindenesetre, ha hajlékonyságra, erőre, nyúlánk és izmos testalkatra törekszünk a pilates a legjobb út.

A lebegő jóga- egy különleges exkluzív óratípus, mindazok számára, akik vágynak a repülés élmény megtapasztalására tornatermi körülmények között. Mivel egyik alapgyakorlata a fejjel lefelé lógás, frissíti a vérkeringést, ami igen jó természetes kozmetikum a bőr számára. Ezen kívül az itt alkalmazott sivananda jóga 12 alapeleme számos egészségügyi panaszra nyújt alternatív gyógymódot. Az erősítő gyakorlatok leginkább a már közismert és sokak számára kedvelt TRX gyakorlatokhoz hasonlítanak. Ellazít, kiragad a hétköznapok monotóniájából, feszesít, hiszen a hintában történő kapaszkodás komoly légtorna is egyben. Mindenkinek ajánlom, akinek nincs kezeletlen magas vérnyomása és csípőprotézise.


Emese galériájnak megtekintéséhez kattintson a képre!

« Vissza az edzőkhöz

2018. február 18. - vasárnap
Bernadett napja van
Látogatók: 868711


Válaszd ki miről szeretnél hírlevelet kapni:
Név:

E-mail cím: