Október 23-án mindkét termünk 15-20 óráig tart nyitva! Megértéseteket köszönjük!                       Október 23-án mindkét termünk 15-20 óráig tart nyitva! Megértéseteket köszönjük!                       Október 23-án mindkét termünk 15-20 óráig tart nyitva! Megértéseteket köszönjük!                       Október 23-án mindkét termünk 15-20 óráig tart nyitva! Megértéseteket köszönjük!                       Október 23-án mindkét termünk 15-20 óráig tart nyitva! Megértéseteket köszönjük!                      

Ági
Alakformáló


Ágnes vagyok, aerobik edző és táplálkozási szakember.Az  általános iskolában kezdtem sportolni: a kosárlabda csapat tagja voltam gimnázium 3. osztályáig.

A gimnázium első évétől kezdtem a kosárlabda mellett aerobikozni. Ezelőtt nem voltam vékony testalkatú, korábban az egészséges és a kalória szegény táplálkozással nem foglalkoztam. Gimnázium utolsó évében kizárólag az aerobikkal foglalkoztam, emellett figyeltem a táplálkozásra. Saját magamat kezdtem formálni és alakítani hisz nőként nem az a lényeg, hogy vékony legyek, hanem formás is.

Az alakreform és az erősítés a szakterületem, hiszem és tudom, sőt tapasztaltam is, hogy az aerobik edzésekhez nélkülözhetetlen a táplálkozás szaktudománya. Edzéseim fokozott lépésekben menetelnek, fogyástól indulnak, utána jön az alakformálás, végül a megszerzett optimális alak megtartása.

Várok szeretettel mindenkit.

Együtt indítsunk harcot a zsírsejtek ellen és építsük az alakunkat egy sikeres és kiegyensúlyozott életért.


Ági galériájnak megtekintéséhez kattintson a képre!

« Vissza az edzőkhöz

2017. október 19. - csütörtök
Nándor napja van
Látogatók: 814838


Válaszd ki miről szeretnél hírlevelet kapni:
Név:

E-mail cím: