Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                      

Mónika
Masszázs


Kasza Mónika vagyok, gyógymasszőrként végeztem.

Szenvedélyem a munkám és célom minél több embernek segítséget nyújtani, fizikai és lelki energiáikat aktivizálni.

Modern társadalmunk sok anyagi javat biztosít számunkra, ugyanakkor a  rohanó életmóddal járó stressz, a testmozgás hiánya, a helytelen testtartás és az egyoldalú fizikai megterhelés aszimmetrikus-túlfeszített izomtónus kialakulásához vezethet. A nyak és a vállizmok akaratlan, tartós feszülése gátolja az agy vérellátását, ami a szellemi funkciók gyengülését, fáradékonyságot, ingerültséget eredményez. Természetesen ez meghatározza általános közérzetünket, elégedettségünket, és boldogságérzetünket.

Tehát az egészség nem pusztán a betegség hiánya, hanem annál sokkal több: testi-lelki jólétet jelent.

Masszőri munkám során mind a test, mind a lélek számára felfrissülést hozok, hiszen kinek ne esne jól egy óra csend, vagy épp halk zene, beszélgetés, miközben semmi másra nem kell koncentrálnia, csak saját magára?

Az alábbi masszázs típusokkal várom kedves vendégeimet: 

- gyógymasszázs

- frissítő és

- svéd masszázs 

- talpmasszázs

- cellulit masszázs (köpölyözés)

A masszázs és a mozgás nagyon jó kiegészítője egymásnak, mert mindenki ismeri a mondást „Ép testben ép lélek” és a kettőt szétválasztani nem lehet, ha ön is így gondolja, forduljon hozzám bizalommal és én minden tudásommal azon leszek, hogy kihozzuk önből a maximumot!Szeretettel várok Mindenkit! Tel.: 06-70-779-7260


Mónika galériájnak megtekintéséhez kattintson a képre!

« Vissza az edzőkhöz

2018. február 18. - vasárnap
Bernadett napja van
Látogatók: 868710


Válaszd ki miről szeretnél hírlevelet kapni:
Név:

E-mail cím: