Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                      

Oláh Ádám
CrossTraining, TRX, Személyi edzés


Bemutatkozás:

Oláh Ádám vagyok 23 éves, Miskolcon születtem és végeztem tanulmányaimat. Jelenleg a Debreceni Egyetem közgazdasági szakára járok és szabadidőmben azon vagyok, hogy másoknak segítsek, legyen szó fogyásról, tömegnövelésről vagy csak szimplán testkompozíció változtatásról.


1 éve tartok csoportos órákat: Cross Traininget és TRX-et. Kis gyerek korom óta mindig érdekelt a sport és a fitnesz. Mindig azt akartam, hogy jó fizikumot érhessek el, és erre az egyik legjobb az edzőtermi mozgásforma, mivel minden izomzatot megdolgoztathatunk. Minden más sportnak lehet a gyökere, mivel mindent kiegészít és növelhető vele a teljesítmény. Jelenleg a Bibarc Tünde sportiskolát végzem, testépítő és Fitnesz sportoktató szakon.

Ha egy jó hangulatú, kemény edzésen akarsz részt venni, szeretettel várlak!

"A győztesek soha nem adják fel, akik fel adják soha nem győznek!"


 
 

« Vissza az edzőkhöz

2018. február 18. - vasárnap
Bernadett napja van
Látogatók: 868792


Válaszd ki miről szeretnél hírlevelet kapni:
Név:

E-mail cím: