Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                      
Első Előző 1 2 [3] 4 5 6 7 Következő Utolsó
Jégvarázs Fitness Show 2016. december 17.


"A 2016-os évzáró Jégvarázs show-t nagy örömmel szerveztük, készítettük az ajándékokat, terveztük az oklevelet! 😊 Megérte, mert igazi show-t láthattunk: a mosolygós csillogó szemek és a kecses mozdulatok energiával, élettel töltötték be a csarnokot!" - Kecskés Melinda (főszervező, edző)"A Jégvarázs évzáró fitness show a Vezérben szó szerint varázslat volt a javából. A lányok nemcsak azt mutatták meg mit tudnak, azt is megtudtuk, ők milyenek legbelül. Öröm volt mindenkinek a nézőknek éppúgy, mint a szereplőknek, akik közül senki sem tért haza üres kézzel. Mindenkinek gratulálunk és köszönjük a szervezést!" - Tóth Emese (szervező, edző)"Minden évben egyre nagyobb közönséget vonz a gyerekek fitness versenye. Nem könnyű megszervezni és sínen tartani egy ilyen gyorsan fejlődő rendezvényt, de végül minden perce megéri! Látni a gyerekek lelkesedését, örömét és egész éves munkáját a produkciókban nem csak a szülőket hatja meg, hanem bárkit, aki betéved a tornacsarnokba!" - Jenéné Rácz Rebeka (szervező, edző)


Krypta Trófea 2016. június 19


Az egész különlegesnek számító Krypta Trófeát 5 éve rendezik meg, mindig a nyár eleji versenyszezonban Gönyűn: Kecskés Melinda remekelt a versenyen.

 

Melinda az előző versenyszezonokban mindig megcsodálta a trófeákat, érmeket és egyedi okleveleket, amiket a versenyszervező Lakatos Mihály "Múmia" tervez és csináltat egy nagyváradi szobrászművésszel: most nyert is néhányat belőlük.

Fiatalokat megszégyenítő alakjával két mezőnyben is megmérettette magát: a modell -162 cm kategóriában bronzérmet szerzett, míg a „dyvák” (35 év felettiek) között 5. helyezést ért el.

Jó hangulatú, pörgős verseny volt, amelyen a polgármester is tiszteletét tette.

2015 Pulykanapok


Sosem hagynánk ki a debreceni Pulykanapokat! Idén 2015-ben is sok edzéstípust képviseltünk az eseményen. Itt csak néhány fotóval tudunk ízelítőt adni, de ha kedvet kaptál gyere és próbáld ki mind!


Teka-Mofém családi nap a SZUSZ-ban


2014.07.04-én rendezték meg a Teka-Mofém családi napot a Szeged utcai Szabadidőparkban, ahova meghívták a Vezér Fitness kiváló edzőit is, hogy tartsanak bemutatót.


DKV születésnap 2014.06.28


Vidámparkban ünnepelte a DKV 130-ik születésnapját, ahová Toth Zsófi oktatót és a gyerek fitneszeseket is meghívták.


Első Előző 1 2 [3] 4 5 6 7 Következő Utolsó
2018. február 18. - vasárnap
Bernadett napja van
Látogatók: 868750


Válaszd ki miről szeretnél hírlevelet kapni:
Név:

E-mail cím: