Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                       Az új Kossuth utcai Női Vezérrel szemben lévő parkoló 8-18 óráig fizetős.                      
Első Előző 4 5 6 [7] 8 9 10 Következő Utolsó
11. Debreceni Pulykanapok


Immár 11. alkalommal rendezték meg a Debreceni Pulykanapokat a Kossuth téren, amelyre meghívást kapott a Vezér Fitness is. A gyerekek nagy örömmel adták elő fitnessz-gyakorlatukat, de bemutatkoztak spinningeseink, a kangoo-s, freestyler-es, illetve bokwa-s oktatóink is, akik a közönséget is próbálták bevonni egy kis délutáni mozgásba.


VIII.Juniális Majális, Liget Lakópark


A VIII. Juniális majális vette kezdetét a LIGET LAKÓPARKNÁL, melyre a Vezér Fitness gyerek fitnesszeseit is meghívták. A fellépőink nagyon szép gyakorlatokat mutattak be. Tiszteletét tette Kósa Lajos Polgármester Úr és Pajna Zoltán Alpolgármester Úr is.


I. Cross Training Games Open


2013.05.05Fergeteges hangulatban folyt a verseny. Minden versenyző bele adott apait anyait. Hatalmas egyéni rekordok születtek.Facebookon még több kép található!


III. Vezér Fitness Kupa Területi Bajnokság


2013.04.27. Debrecen, Árpád Vezér Általános IskolaAz idei verseny volt eddig a legnépszerűbb, 45 versenyző indult.


Egyetemi napok


2013. április 21-én Orbán Fruzsi mozgatta meg az egyetemistákat egy kis Kangoo-Jumps edzéssel!


Első Előző 4 5 6 [7] 8 9 10 Következő Utolsó
2018. február 18. - vasárnap
Bernadett napja van
Látogatók: 868753


Válaszd ki miről szeretnél hírlevelet kapni:
Név:

E-mail cím: