KOSSUTH UTCA - Vezér Fitness

Hívjon minket bizalommal:
52/715-816
vezerfitness@gmail.com
52/458-172
Select language
Tartalomhoz ugrás
SZOLGÁLTATÁSOK
KOSSUTH UTCA
(szolgáltatások)
deepWORK:
Ez a holisztikus, funkcionális tréning minden sportág legjavából építkezik. Egyszerű, intenzív, egyedülálló és teljesen más, mint az eddig ismert módszerek. Rendkívül alaposan mozgatja át a testet és rengeteg pozitív energiával tölt fel. A deepWORK™, a keleti Yin-Yang filozófiát követve, egy edzésen belül nyújt feszülést és ellazulást az izmoknak.  Az edzés elvi struktúrája az öt elemre épül: föld, fa, tűz, fém és víz.  A deepWORK™ tréningben egyesül a mentális és a kardió hatás, a koncentráció és ellazulás.

ALAKFORMÁLÓ ÓRA:
Az óra típus magába foglalja azokat az erő-állóképességet fejlesztő gyakorlatokat, melyekkel a teljes test átmozgatása valósítható meg. Az óra 10-15 perces intenzív bemelegítéssel indul, majd nyújtással elő készítjük a foglalkoztatásra kerülő izomcsoportokat. Ezután következik 35-40 percben az egész testre kiterjedően, a nagy izomcsoportok foglalkoztatásával a fejlesztő program. A gyakorlatok végrehajtásához használunk segédeszközöket, kézi súlyzót, gumikötelet és egyéb eszközöket.

GYEREK FITNESS:

SZEMÉLYI EDZÉS:

MASSZÁZS:

ÁLLÓ SZOLÁRIUM:

INFRA SZAUNA:

ZUMBA:

FITTBODY:
Az óra első fele dinamikus állóképességi edzést takar, amikor a magas pulzusszámot az intenzív kar- és lábmunkával érjük el. A második részben az egyes izomcsoportok izolált erejének és erő-állóképességének fejlesztése történik. Az óra zsírégetésre, alakformálásra, az izomtónus fokozására és kondíció fejlesztésére egyaránt alkalmazható. Minden korosztálynak, illetve kezdőknek és haladóknak is ajánlott!

ZSÍRÉGETŐ STEP:
A steppadon történő bemelegítés után az óra kb 45-50 percében váltakozva alapkoreográfiák a step padon, a talajon boksz elemek és különféle kardió mozgások súlyzó, gumikötél, labda segítségével. Az óra utolsó 10-15 perce a hasizomé és a nyújtásé. Garantáltan megizzadsz.
Copyright © 2018 www.vezerfitness.hu
HÍRLEVÉL
Válaszd ki miről szeretnél hírlevelet kapni:
Női Vezér Fitness Club
Hétfőtől Péntekig: 07:00 - 20:30
Szombat, Vasárnap: 14:00 - 19:00
VEZÉR FITNESS Debrecen
GYM és FITNESS KÖZPONT.
Hétfőtől Péntekig: 06:00 - 22:00
Hétvégén: 14:00-19:00
Vissza a tartalomhoz