Magyi Réka - Vezér Fitness

Hívjon minket bizalommal:
52/715-816
vezerfitness@gmail.com
52/953-687
Select language
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

EDZŐINK
ERDÉLYI PÉTER
Egész életemben rendkívül aktív és sportos életet éltem. A sportolást a kézilabdázással kezdtem az általános iskolában és ez teljesen kitartott a főiskolás éveim végéig. Az életemnek keretet adott a rengeteg edzés és mérkőzés. Sikeresen eljutottam NB I/B szintre ahol éveken át játszottam.

Ezt követően a kíváncsiságtól vezérelve kipróbáltam magam a labdarúgásban, mely eredményeként pár év nagypályás labdarúgás után letettem a játékvezetői vizsgát és labdarúgó játékvezető lettem. Ez a tevékenység a mai napig része az életemnek.


Mindemellett folyamatosan aktualizáltam tudásom a táplálkozás és a legújabb edzésmódszerek terén. Nagyon sok újdonságot kipróbáltam és tapasztaltam meg. Ezek hatására döntöttem el, hogy személyi edzéssel szeretnék foglalkozni. Célom, hogy az általam kipróbált és leghatékonyabbnak tapasztalt módszereket minél több ember megismerje.

Legnagyobb erősségemnek a sokrétűséget tartom, továbbá azt, hogy mindig frissítem ismereteimet a legújabb módszerekkel, kutatási eredményekkel. Így találkoztam a Gflex-el, ami a felfüggesztéses edzésmódszerek legmodernebb és legtöbb rétű változata.

De a fejlődés sosem áll meg. Ezért folyamatosan fejlesztem magam képzéseken és szemináriumokon, hogy edzőpartnereimet személyre szabottan – a számukra legideálisabb táplálkozási tanácsokkal és leghatékonyabb edzés módszerekkel láthassam el.


Végzettségeim:
IWI       Fitness instruktor
MLSZ C   labdarúgóedző
Gflex         Suspension Trener

Edzéstípusaim:
- Erőnléti edzés
- Csoportos és egyéni Gflex edzés
- Személyi edzés

Elérhetőségeim:
Telefonszám:30/269-2200
Email cím:erdepet@gmail.com
Copyright © 2018 www.vezerfitness.hu
HÍRLEVÉL
Válaszd ki miről szeretnél hírlevelet kapni:
Női Vezér Fitness Club
Hétfőtől Péntekig: 06:30 - 21:00
Szombaton: 14:00 - 19:00
Vasárnap: 14:00 - 19:00
Vezér Fitness Club
Hétfőtől Péntekig: 07:00 - 22:00
Szombaton: 10:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 19:00
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz